Logo
 Søgning:
Du er ikke logget ind!  
Kategorier - film

DVD  John Adams (Miniserie)
Se stort billede
Pris:
DKK 34,50
Oprydningspris - gælder kun så længe lager haves!

(Vores normalpris DKK 249,00)

    Du skal være logget ind for at benytte denne funktion
Lagerstatus: Varen er på lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
 
Censur: Tilladt for børn over 15 år

Klik for at se billedet
Klik for at se billedet
Beskrivelse
Denne omfattende og storslåede produktion med Tom Hanks og Gary Goetzman (to af folkene bag den Emmy® -belønnede serie Band of Brothers) som executive producers skildrer en tid og person, der var med til at forme den amerikanske uafhængighed og regering: USA’s anden præsident, John Adams. Alt imens hans nydannede nation var under angreb såvel udefra som indefra, holdt John Adams fast i sin vision om en nation præget af frihed og retfærdighed for alle. Han var bannerfører for sine ligesindede – general George Washington, Benjamin Franklin og Thomas Jefferson – da der skulle udstikkes værdier og en dagsorden for et glorværdigt og frit Amerika. Adams og hans kone Abigail forædlede disse ambitiøse demokratiske idealer, og deres forhold endte med at blive en af de mest bevægende kærlighedshistorier i den amerikanske historie.

Blandt de medvirkende er Oscar®-nominerede skuespillere som Paul Giamatti (Cinderella Man) og Laura Linney (The Savages) som John og Abigail Adams. Serien er instrueret af den Emmy®-belønnede Tom Hooper (Elizabeth I) og manuskriptet er tilpasset af Kirk Ellis og Michelle Ashford på baggrund af David McCulloughs Pulitzer-prisbelønnede roman John Adams – resultatet er en utrolig saga om en mand, der så sin drøm om en nation blive til virkelighed.

Ekstra materiale

Original titel: John adams
Lydspor: Dolby Digital 5.1: Engelsk
Tekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Billedformat: Anamorphic Widescreen 1.78:1
Spilletid: 482 min
Regionskode: 2
Farver: Farvefilm

Yderligere informationer
Varenr: 5051895041734
Udgiver: Warner Bros.
Genre: Drama
Prod. år: 2010
Coversprog: Nordisk
Antal diske: 1
Studio: HBO
Land: USA

Informationerne angives med forbehold for ændringer fra producentens side. Coverbilleder kan variere fra det endelige cover!
Mine genveje
 

 

www.filmogspil.dk drives af ntkr.com I/S - ©2005-2021 - All Rights Reserved
FilmOgSpil.dk benytter cookies - læs mere her