Logo
 Søgning:
Du er ikke logget ind!  
Kategorier - film

DVD  Livet i Alaska: Sæson 1 (3-disc)
Se stort billede
Pris:
DKK 34,50
Oprydningspris - gælder kun så længe lager haves!

(Vores normalpris DKK 199,00)

    Du skal være logget ind for at benytte denne funktion
Lagerstatus: Varen er på lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
 
Censur: Tilladt for alle

Klik for at se billedet
Klik for at se billedet
Beskrivelse
I den lille, afsidesliggende landsby Cicely i Alaska er livet aldrig kedeligt – her kan du støde på en nøgen person, der sprinter ned gennem hovedgaden, en for svundet slægtning, der på mystisk vis dukker op igen, eller endnu en af Maggies kærester, der omkommer på utænkelig vis. Det farverige persongalleri og de besynderlige plot i Livet i Alaska sendte denne komediedramaserie fra CBS direkte ind i hjerterne på millioner af seere. Fra serien fi k premiere i 1990, og til den sluttede seks sæsoner senere, vandt den syv Emmy’er.

I første sæson møder vi dr. Joel Fleischman (Rob Morrow), en yuppie fra New York, der indviliger i fire års frivilligt arbejde på landet, fordi staten Alaska har betalt hans undervisning på medicinstudiet. Joel føler sig som en fi sk på land, og hans eventyr er drivkraften i serien, men det, der gør serien konstant underholdende, er dens brogede persongalleri: Vi møder bl.a. Chris, der er dj/fi losof (John Corbett), bartenderen Holling (John Cullum), byens patriark Maurice (Barry Corbin), fi lminstruktøren (Darren E. Burrows) og Maggie, der er vildmarkspilot (Janine Turner). Byen udvikler også sin helt egen usædvanlige personlighed – en “Mayberry møder Twin Peaks”-blanding af indfødt mystik, nordlysfremkaldte drømme, usandsynlige fortællinger om forsvundne familiemedlemmer og rygter om et Bigfoot-lignende væsen, der bare er kendt som “Adam.”
Livet i Alaska er en utopisk virkelighedsflugt – et sted, hvor livet er interessant, men aldrig farligt, alle er indsigtsfulde, det mystiske bliver til virkelighed, og ingen er belemret med et kedeligt 9 til 16-job. Cicely er et skønt sted at besøge – også selvom det kun er en time ad gangen.

Ekstra materiale

Original titel: Northern Exposure
Lydspor: Dolby Digital 2.0: Engelsk
Tekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Billedformat: Standard 1.33:1
Skuespillere: John Corbett, Rob Morrow, Janine Turner, Barry Corbin
Spilletid: 360 min
Regionskode: 2
Farver: Farvefilm

Yderligere informationer
Varenr: 5709165842122
Udgiver: SoulMedia
Genre: Drama
Prod. år: 1990
Coversprog: Dansk
Antal diske: 3
Studio: Universal Pictures
Land: USA

Informationerne angives med forbehold for ændringer fra producentens side. Coverbilleder kan variere fra det endelige cover!
Mine genveje
 

 

www.filmogspil.dk drives af ntkr.com I/S - ©2005-2021 - All Rights Reserved
FilmOgSpil.dk benytter cookies - læs mere her