Logo
 Søgning:
Du er ikke logget ind!  
Kategorier - film

DVD  Alias Smith and Jones: Sæson 1 - Boks 2
Se stort billede
Pris:
DKK 74,50
Oprydningspris - gælder kun så længe lager haves!

(Vores normalpris DKK 149,00)

    Du skal være logget ind for at benytte denne funktion
Lagerstatus: Varen er på lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
 
Censur: Tilladt for børn over 15 år

Klik for at se billedet
Klik for at se billedet
Beskrivelse
Denne lune og morsomme western blev sendt i tv et år efter, at Butch Cassidy and the Sundance Kid blev et overraskende biografhit. Denne westernserie er, ligesom sin biografforgænger, en sorgløs fortælling om to lovløse forbrydere, der erobrer seernes hjerter.

I tv-serien er det dog, fordi ''de aldrig har slået nogen ihjel'' - tværtimod er de evigt charmerende, når de plyndrer banker og toge. I pilotafsnittet (der i januar 1971 blev vist som tv-film to uger inden, tv-serien startede) bliver historien ridset op: Hannibal Heyes (Pete Duel) og 'Kid' Curry (Ben Johnson) beslutter sig for at lægge deres kriminelle fortid bag sig, da de opdager, at guvernøren lover amnesti, hvilket er historisk korrekt.

Betingelsen er dog, at de holder sig på måtten i et helt år, før de kan opnå amnesti. Derfor skifter de navn til Joshua Smith og Thaddeus Jones i et forsøg på at lægge fortiden bag sig, men lovens lange arm - som ikke kender til den hemmelige aftale - er lige i hælene på dem. De forsøger som regel at forhindre andre skurke i at begå forbrydelser. Der er som regel også godt med snyderi med i spillet. Heyes/Smith er den kloge af de to og har godt tag på damerne. Curry/Jones er den hårde nitte (relativt set) med den typiske ''hurtigste aftrækkerfinger i Vesten''.

Derudover passerer et imponerende opbud af gæstestjerner gennem svingdøren. Susan St. James, Earl Holliman og Forest Tucker dukker op i pilotafsnittet. I senere afsnit møder vi Burl Ives som hasardspiller, Susan Strasberg som kasinoejer, Fernando Lamas som mentor for Heyes, Keenan Wynn som stations forstanderen, der fanger skurkene, samt Juliet Mills, Patrick Macnee, L.Q. Jones, Slim Pickens, Sam Jaffe og J.D. Cannon, der medvirker i flere afsnit som sporhunden, der har fået færten af de to.

Serien var den første, som Glen A. Larson (Magnum, P.I., Knight Rider) skabte og producerede.

Ekstra materiale

Original titel: Alias Smith and Jones
Lydspor: Dolby Digital 2.0: Engelsk
Tekster: Dansk, Finsk
Billedformat: Standard 1.33:1
Skuespillere: Pete Duel, Ben Murphy
Spilletid: 360 min
Regionskode: 2
Farver: Farvefilm

Yderligere informationer
Varenr: 5709165652226
Udgiver: SoulMedia
Genre: Western
Prod. år: 1971
Coversprog: Dansk
Antal diske: 3
Studio: Universal Pictures
Land: USA

Informationerne angives med forbehold for ændringer fra producentens side. Coverbilleder kan variere fra det endelige cover!
Mine genveje
 

 

www.filmogspil.dk drives af ntkr.com I/S - ©2005-2024 - All Rights Reserved
FilmOgSpil.dk benytter cookies - læs mere her